Offerte aanvragen 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Wallprints / wandprints

Maak een plaatje van uw kale muur

Met wallprints krijgen ruimtes in uw pand de exclusieve uitstraling die letterlijk naadloos aansluit bij de identiteit van uw organisatie. Een wandprint maakt een plaatje van uw kale muur! U geeft ruimtes niet alleen de gewenste sfeer, de print kan uiteraard ook een boodschap of reclame dragen.

Signed, sealed, delivered

Wij maken wandprints geheel voor u op maat, zodat de keuzemogelijkheden voor het design onbegrensd zijn. Onze creatieve ontwerpers weten het perfecte beeld te creëren, ook als u zelf nog niet helemaal weet wat u wilt. Samen komen we er altijd uit. Wij verzorgen alles tot en met de montage.

Duurzame wanddecoratie

Het meest gekozen materiaal voor een wallprint is Airtex. Dit is een polyesterdoek met een PVC coating. Airtex is heel sterk, krasvast, UV licht bestendig, makkelijk schoon te maken en brandvertragend. Het heeft een fijne structuur, waardoor afbeeldingen haarscherp kunnen worden geprint. Een wandprint van Airtex gaat jarenlang mee.  

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op

Hoe gaat uw bedrijf opvallen?
Vraag het aan Jetsign.

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *