Offerte aanvragenCorona webshop 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Plexiglas coronaschermen voor balies, toonbanken en werkplekken

Zorg voor bescherming met plexiglas kuchschermen

Met onze plexiglas schermen beschermt u uw personeel en klanten tegen direct besmettingscontact. Een plexiglas scherm voor op of boven uw balie, op uw toonbank of werkplek is dé oplossing om je personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus.

Plexiglas coronaschermen in elke gewenste vorm en formaat

Wij maken de plexiglas coronaschermen in alle gewenste formaten, met of zonder uitsparing. Ideaal voor afhaalbalies in restaurants, apotheken, recepties, wachtkamers en als fysieke afscheiding tussen werkplekken. Het plexiglas coronascherm kan je zelf eenvoudig plaatsen waar je wilt.

Bestel direct in onze webshop
Of vraag hier een offerte aan...

Compleet assortiment corona hulp- en preventiematerialen

1,5 meter afstand is het minste wat wij allemaal in acht moeten nemen. Daarom probeert Jetsign het met een compleet assortiment corona hulp- en preventiematerialen voor iedereen zo makkelijke mogelijk te maken om alle adviezen en regels op te volgen.

Standaard producten of volledig gepersonaliseerd

Wij bieden veel standaard producten aan die u meteen kunt bestellen in onze webshop. En goed om te weten: we kunnen ze ook geheel op maat maken in uw huisstijl of personaliseren met uw naam en logo.

Voor meer informatie bel op werkdagen 0252 - 535 909 of stel uw vraag via het vragenformulier.

Vraag een offerte aan Bestel in onze webshop

Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *