Offerte aanvragen 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Buitenreclame voor pand van Emrah Party in Zaandam

Spectaculaire raambestickering in one-way-vision folie

In Zaandam verzorgde het team van Jetsign een compleet nieuwe raambestickering voor hair- en beautysalon Emrah Party in Zaandam. Deze salon ligt aan een doorgaande weg en heeft een opvallende glasgevel, bestaande uit 9 ruiten. Jetsign werd gevraagd daar een mooie eyecatcher voor te maken.

Afstemming voor succesvol maatwerk

Een ontwerper van Jetsign is eerst met de saloneigenaar om tafel gaan zitten om de wensen ten aanzien van het ontwerp te bespreken. Al snel werd besloten voor de 9 ruiten samen een grote raamsticker te maken. In een mix van decoratie plus logo en uitgevoerd in one-way-vision folie. Voordeel daarvan is dat het licht en zicht naar buiten voor de medewerkers van de salon behouden blijft.

De nieuwe buitenreclame past helemaal bij de uitstraling van onze salon.

Gevelhoge raamfolie

Na akkoord op het nieuwe ontwerp produceerde onze productieafdeling de folie op maat in 9 delen. Na zorgvuldige verwijdering en afvoer van de oude raamfolie, werd de nieuwe raambestickering superstrak op de gevelruiten geplakt. Met een fraai effect, want door de gevelhoge decoratie met logo ziet het pand er haast als nieuw uit. De eigenaar is dan ook zeer tevreden met het spectaculaire eindresultaat.

Neem contact op met Jetsign

Ook zo enthousiast over raamfolie, raambestickering of geïnteresseerd in een andere vorm van binnen- of buitenreclame? Bij Jetsign vertellen we graag meer over alle mogelijkheden. 

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op

Hoe gaat uw bedrijf opvallen?
Vraag het aan Jetsign.

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *