Offerte aanvragen 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Inrichting modelwoning Tudorhouse in Hoofddorp

Beeld zegt meer dan duizend woorden

Beeld zegt meer dan duizend woorden! Dat geldt ook voor nieuwbouwproject TudorPark in Hoofddorp van Dura Vermeer. Een nieuwbouwwoning kun je vooraf niet in het echt bekijken; je beslist aan de hand van bouwtekeningen en schetsen. Voordeel is wel dat je een nieuwbouwwoning helemaal naar smaak kunt inrichten.

Om toch een beeld te kunnen vormen van een woning in de nieuwe woonwijk TudorPark, is Jetsign gevraagd een bijdrage te leveren aan de interieur styling van de modelwoning het Tudorhouse.

Afstemming print en realisatie

Een ontwerper van Jetsign is met Dura Vermeer om tafel gaan zitten om de wensen ten aanzien van het promotiemateriaal te bespreken. Voor het in beeld brengen van de nieuwbouw is gekozen voor sfeerimpressies op Forex materiaal, bedrukt in Full colour. Het ontwerp is verzorgd door Dura Vermeer.

Neem contact op met Jetsign

Ook enthousiast over reclameborden of geïnteresseerd in het in beeld brengen van een boodschap of product? Bij Jetsign vertellen we graag meer over alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op

Hoe gaat uw bedrijf opvallen?
Vraag het aan Jetsign.

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *