Offerte aanvragen 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Gevelbelettering voor de nieuwe Bonjasky Academy in Hilversum

Krachtige raambestickering in one-way-vision folie

In Hilversum verzorgde het team van Jetsign een doorvoering van de huisstijl voor kickboks sportschool Bonjasky Academy. Na het succes in Almere heeft Remy Bonjasky in Hilversum de deuren van een nieuwe vestiging geopend. Jetsign werd gevraagd om de glazen gevels te voorzien van mooie bestickering.

Afstemming voor succesvol maatwerk

Net als de vestiging in Almere, heeft ook Bonjasky Academy Hilversum mooie glazen gevels. Een ontwerper van Jetsign is eerst met de sportshool om tafel gaan zitten om de wensen ten aanzien van het ontwerp te bespreken. Voor de belettering van deze glazen gevel is gekozen voor zelfklevend vinyl. Voordeel daarvan is dat het zeer lang meegaat.

Herkenbare uitstraling

De logo’s op de ramen geven het pand een mooi afgewerkte en herkenbare uitstraling. De eigenaar is dan ook zeer tevreden met het strakke eindresultaat.

Neem contact op met Jetsign

Ook enthousiast over raamfolie, raambestickering of geïnteresseerd in een andere vorm van binnen- of buitenreclame? Bij Jetsign vertellen we graag meer over alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op

Hoe gaat uw bedrijf opvallen?
Vraag het aan Jetsign.

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *