Offerte aanvragen 0252 - 535 909
Binnenreclame Buitenreclame Print Plexiglas schermen

Beurswand Rakuten Kobo

MOOIE DUBBELE SAMENWERKING

Stand out from the crowd! Voor Rakuten Kobo maakten we deze mooie beurswand. Makkelijk mee te nemen in een rolkoffer en eenvoudig op te zetten.

Afstemming voor succesvol maatwerk

Bij Kobo bieden ze alles wat je leuk vindt aan je favoriete lokale boekwinkel, maar dan aangepast aan je moderne leven. Kobo biedt elk eBook dat je maar kan bedenken, van de klassiekers van vroeger tot de bestsellers van nu, en alles wat daartussen ligt. Om dit te presenteren op een beurs was Kobo op zoek naar een mooie beurswand die tegelijk ook makkelijk mee te nemen is en eenvoudig op te zetten.

Eenvoudig te vervoeren en te monteren

Een ontwerper van Jetsign is eerst met de Rakuten kobo om tafel gaan zitten om de wensen ten aanzien van het ontwerp te bespreken. Voor het ontwerp is gekozen voor een sfeerbeeld van het product. Voorwaarde van Kobo was dat het een mooi sfeerbeeld moest hebben en makkelijk mee te nemen. De beurswand is eenvoudig mee te nemen in een rolkoffer en is in een paar minuten op te zetten. Zo blijft er voldoende tijd en ruimte over voor de rest van het beursmateriaal!

Neem contact op met Jetsign

Staat u binnenkort op een beurs? Wilt u ook opvallen met een mooie beurswand? Jetsign regelt het van ontwerp, uitvoering tot en met de montage. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op

Hoe gaat uw bedrijf opvallen?
Vraag het aan Jetsign.

Direct contact

Een reclameboodschap die bij uw doelgroep aankomt. Maatwerk print & sign producties voor binnen, buiten en op allerlei materialen. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 535 909

Vul het formulier in

Aanhef *